O nama

 

Izolacije

 

Materijali

 

Izvođenje

 

Konzalting

 

Reference

 

 

 

 

Kontakt

 


Firestone EPDM - sustavi jednoslojnih krovnih pokrova

 

Firestoneovi EPDM-krovni sustavi postavljaju se na nekoliko načina - lijepljenjem, opterećenjem membrane nasipom te mehaničkim pričvršćenjem

 


 


Firestoneov pokrovni sustav s membranom opterećenom šljunčanim nasipom

 


Krovni sustav Firestone izveden punoplošnim lijepljenjem


Krovni sustav Firestone MAS izveden mehaničkim pričvršćenjem, sidrenjem za krovnu konstrukciju


Krovni sustav Firestone BIS - izveden mehaničkim pričvršćenjem kroz nalijepljene metalne letvice prekrivene quickseam trakama


Primjena Quickseam Tape Systema pri spajanju i brtvljenju preklopa EPDM-membrane

Krovni sustavi za svaku vrst krova

Firestone je razvio cjelovitu liniju EPDM-krovnih sustava za izolaciju ravnih krovova i krovova s blagim nagibom.
Sustavi se primjenjuju pri novogradnji i sanacijama.

Izolacijske membrane polažu se na nekoliko načina: punoplošnim lijepljenjem, s balastnim nasipom šljunka ili opločenjem, ili pak mehaničkim pričvršćenjem raznovrsnim priborom koji zadovoljava sve zahtjeve komercijalne ili industrijske gradnje.

Ljepljive trake visoke čvrstoće

Pri spajanju velikih EPDM-plahti na rubovima i preklopima primjenjuje se QuickSeam Tape System s izuzetno čvrstim ljepljivim trakama koje istodobno brtve i učvršćuju spoj.

Ta je tehnologija u području primjene EPDM-membrana bitno olakšala i ubrzala spajanje gumenih plahti čime je smanjen i trošak ugradnje.

Ljepljive trake QuickSeam rezultat su dugogodišnjih istraživanja na području automobilskih guma koja su Firestoneovi stručnjaci započeli još sedamdesetih godina. Nakon uspješne primjene samobrtveće mase u automobilskoj gumi, razvijena je i originalna samoljepljiva traka za spajanje i brtvljenje vanjskih rubova gumenih plahti. Traka je ušla u primjenu 1987. godine a do danas su pomoću QuickSeam tape sustava sastavljeni i zabrtvljeni milijuni dužnih metara spojeva EPDM-membrana na ravnim krovovima širom svijeta.

Uspješnost primjene Firestoneovih EPDM-krovnih stalna provjera kvalitete i usluga

 

KORISTIMO SAMO NAJBOLJE: