O nama

 

Izolacije

 

Materijali

 

Izvođenje

 

Konzalting

 

Reference

 

 

 

 

Kontakt

 

 

Registrirana u jesen 2001. godine kao tvrtka – kćer firme Ravago d.o.o., Sim gradnja je do danas izrasla u renomiranu izvođačku firmu i prepoznatljivo ime na tržištu koje garantira kvalitetu.

U početku je izvođenje bilo isključivo vezano na aplikacije visokokvalitetnih izolacionih materijala koje distribuira „Ravago“ d.o.o, da bi se kasnije razvila kao građevinska firma za izvedbu svih radova na građevinskm objektima.

Sim gradnja d.o.o. danas zapošljava više od 30 djelatnika, a svoj poslovni prostor proširio je iz gradskog ureda u Petrovoj 15 na dio poslovne zgrade sa skladištem u Jankomiru, Velimira Škorpika 3b, Zagreb.

2008. godine smo ishodili Suglasnost za izvođenje pojedinih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti i to za :

1. izvedba konstrukcije zgrada (monolitne betonske konstrukcije, konstrukcije od predgotovljenih betonskih elemenata, drvene konstrukcije i zidane konstrukcije)

2. konstrukcije inženjerskih gradnji, niskogradnje i infrastrukture (hidro izolacije)

3. završni građevinski radovi na zgradama vanjski i unutarnji (tesarski – krovni radovi, hidroizolacije, sintetske hidroizolacije sa TPO SIntofoil membranama, TPO i EPDM Firestone i dr. stolarski radovi, sanacija betona, žbukanje, montiranje pregrada, stropne površine, tesarski i stolarski radovi, zvučne i toplinske izolacije, ventilirajuće fasade). 

Sve ostale radove na objektima u mogućnosti smo odraditi sa našim kooperantima.

 

 

KORISTIMO SAMO NAJBOLJE: